Huasteca Potosina

Har glömt att skriva om vår flykt undan influensan... Det var en av de bästa resorna här, och uppenbarligen funkade den även som influensa-skydd =)

Vi åkte med Arturs bil, som har ett rykte av sig att eh... inte alltid fungera som den ska. Så vi var åtminstone beredda.



Ena hållet....

... och andra. Var tvungna att plocka ut all packning varje gång vi behövde extradäcket. Och det var några gånger...
Precis som på film!

När vi väl kom fram till området Huasteca Potosina, där vi hade tänkt campa, var alla platser liksom tagna. De hade campingar som de kunde stänga på alla fina områden, istället som jag trodde, ett mer eller mindre fritt och öde område där vi kunde stanna var vi ville. Som i Sverige helt enkelt!! Hur som helst, det var stängt på grund av influensan, det var kolsvart så vi letade tältplats med bilen ett tag tills vi bara slog ner våra tältpinnar bredvid en grusväg. Första gången för det nya tältet!

På morgonen... Maxence superlätta pyttetält och vårt större, tyngre men ändå himla bra.

Behöver jag säga att vi inte sov så bra här??

Nutid: Har haft avskedsfest och jag hänger med Dario och Maxence, för måste gå upp så tidigt att det inte verkar vara någon idé att gå och lägga sig. Är dock sjukt trött så orkar inte skriva mer. Blir fortsättning nån annan gång. Imorgon åker vi till Baja California i två veckor! Wiihoo!!


Kommentarer
Postat av: Emelie S

Kul med alla bilder Julle!! :)

2009-05-17 @ 12:23:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0