Mosquito

Testa hur gamla dina öron är! Tog länken från den här tjejen, hon är smart hon!

Söndagsfilm

Idag har jag åkt en cykelväg jag aldrig åk förrut. Till ridhuset! Det var tävling, Sofia hoppade Ella. Var roligt att komma ut och se lite pållar, lite som förr i tiden i Skåne men mycket bättre. "Träffade" Diva också, jag red henne när jag jobbade där nere. Visste att hon såldes till Borås så har tänkt hålla lite utkik och där var hon. Så söt och snäll. Bra gick det för henne och hennes matte också! Sen cyklade jag hem och jobbade med organisationsläran och åt mammas köttgryta. Har städat lite också. Pratar i telefon. Nu är det söndagsfilm, Score, eller Benknäckargänget typ. Blir nog bra.
Imorgon är det seminarium. Ska säga typ två rader, I like fördelningen.

Förresten, senaste skorna:
image67

Så här kul har jag ikväll

Sagt om samlag: "Det kan inte vara fyrverkerier och hallelujakörer varenda gång . Det kan vara en stilla njutning också, som en god ost eller en fotriktig sko. Eller som ett avsnitt av På Spåret."
Johan Glans, Sverige Pussas och Kramas avsnitt 4Kom på en sak

Tror att jag lovade er bilder från festen någon gång B.A. (Before Alps). Här kommer de iaf.

James Bond och Ebba von Sydow, Jack Sparrow och hans Elisabeth Swan, Christer Fuglesang samt Elvis och Mattias i Roomservice. Är vi inte helt grymma???

Idag har jag annars varit och ridit. Gick bara bra. Imorgon är det tävling, ska cykla dit och kolla. I övrigt plugga, måste ju få nåt gjort när jag ändå är här. Mumsar fullkornspasta med soltorkade tomater, pesto och hackade cashewnötter. Försöker fatta hur jag kunde stå mig på en tallrik pasta pesto en hel skid-eftermiddag i Alperna, och typ en halvtimme här hemma. Därför tränar jag mycket på den maträtten.

Lindome

Sitter hos päronen och nynnar på westlife för mig själv, funderar på om jag inte menade NEJ, det kan inte bli bättre, i förra inlägget. Har fått bekräftat idag att det alltid kan bli lite värre.
Försöker styra upp lite lösa valborgsplaner. Tänker på vilka skor jag ska ha på mig imorgon när jag ska gå på mässan. Gympaskor blir gärna varmt, men glömde tygskor. Visste väl att det var något lurt med min minimala packning! Dessutom vill jag ha klänning för det är så himla bekvämt, men funkar ju inte till mina slitna gympisar. Still, inget stort problem. Jeans funkar bra.

Hitta formen

Ska försöka komma igång med bloggandet igen. Fick en släng av att bloggandet är självcentrerat och slöseri med tid och inte vill väl någon läsa detta. Men så är det naturligtvis inte och nu är jag back-on-track. För ett tag iaf. Förra veckan hade jag fullt upp med att ta igen det jag missat i skolan under resan, samt förbereda det vi kallade för "Årets hemmafest". Är ganska säkra på att vi lyckades! Kommentera gärna, och inte minst, lägg upp alla bilder ni tog på facebook! Tyvärr glömde jag min kamera som vanligt så har inga att dela med mig av. Men kan säga att jag är stolt över er, alla vänner. Ni gjorde ett fantastiskt jobb med era kostymer! Önskar att jag hade kunnat dela ut öl till er alla. Men vänta, det gjorde vi ju! haha

Solen skiner, är färdiga med ett arbete, ska lyssna på ett spännande föredrag om några timmar och sen styra kosan mot götet. Kan det bli bättre? JA. För imorgon ska jag kolla och lyssna på Jan Brink, min idol!

Bilder från semestern


image56
Flygplanet bredvid oss på Landvetter, jag och pappa, tvättbjörn äter spagetti, hålet i bergen som James Bond hoppade igenom på skidor, och ravinen vi åkte i. Kolla pyttehålet vi kom ut igenom...


080416

Detta var svårare än jag trodde. Tänkte så många saker jag skulle skriva i bloggen när jag svischade ner för backen. För att inte tala om alla tankar som kom till mig i mörkret när det var dags att sova. Alla känslor som bubblade och slet i mig har jag lyckats lägga ett lock över. När Sverige mötte mig fanns de fortfarande där, jag flög och drunknade om vartannat. Men i Borås lyckades inte det mesiga soldiset hålla mig varm längre och jag gick tillbaka till att vara lagom. Lite lagom glad, lagom duktig och alldeles lagom ledsen. Men när jag sökte efter Val d'Isere på facebook för att kanske få upp någon grupp för oss freaks, och fick upp 329 stycken, varav en hette "I used to call Val d'Isere home" smälte jag lite igen.

Att behöva rycka upp sig för att man har en jävla sammanfattning i Organisationslära att läsa kan ju knäcka vem som helst. Kanske gör jag en lista över det vackra i livet någon gång. Jag har den inom mig. Men jag bär på så många listor i mitt inre.

Vi skojade om att jag hade glömt min hjärna i Frankrike och måste åka tillbaka dit innan jag kunde börja plugga. Som fortsättning på ett internt skämt om en mobil på ett hotellrum som bara jag förstod. Det finns helt enkelt inte så många tvättbjörnar i världen som man kanske kan tro.


080414

Nu ska jag skriva. Om kärlek. Att falla eller inte falla, eller att inte ramla fast ändå inte komma upp. Att bli förförd och förstummad och förbättra sig själv. Att bergen fångar och förälskar och om att vilja se en lavin på nära håll och ändå inte våga titta. Om att våga testa gränser, utmana sig själv, kasta sig ut och klara det. Om att bli upplyft och uppmuntrad och upptäckt. Om hur människor kan öppna en dörr till en annan värld och ge en glimt av hur livet skulle kunna vara. Om att åka långt för att komma varandra nära. Och att gröt kan vara så gott om man kokar till många. Att många kan vara så goda.
image39


Hemma igen

Sitter i lägenheten, TV:n är på för GP har slutat komma. Har ändå en veckas tidningsläsning att ta igen. Väntar på att jag ska cykla till skolan. Sammandrag av veckan kommer när jag har tid och lust att vara mer poetisk. Tänkte mest tacka för att ni har fortsatt titta in här trots att jag inte har skrivit någonting!

/Tvättbjörnen


Förtjusande!

http://samlarobjekt.blogspot.com/

Torsdag

Jag vet att jag har bloggat väldigt dåligt på sistone. Jag har inte haft lust. Men snart åker jag till Val d´Isere en vecka så får väl kämpa lite nu!

I veckan har jag mest jagat böcker och gått på några föreläsningar i våra nya kurser. Red ett bra dressyrpass i tisdags. Igår sprang jag en mil eller så. Lång tid tog det iaf! Idag red jag och Sofia ut i det härliga vårvädret. Så kul att ha sällskap av någon mer än hästen, har nästan alltid haft häst själv innan. Sofia ville gå ner i vattnet med sin häst och jag gick lite tvekande efter, men har man börjat får man ju inte ge sig... Så vi höll på där ett tag, Ella plaska och Hacke stegra. Efter ett tag kompromissa vi, men på hemvägen gick han ner i en stor vattenpöl och skvätte och frustade så jag hoppas det ska gå bättre nästa gång. Underbart väder, red i bara tröja. Vi hoppade några skutt också, jag klamra mig fast i dressyrsadeln med mina slitna ben. Men han var snäll.

Skulle gå in på Forever21 och plocka ihop lite grejer men det mesta jag ville ha var slut. Skit också! Tips på amerikanska sajter med billig frakt? Man vill ju va med när det händer grejer på andra sidan havet! (Eller kanske snarare inte händer.)

Har packat det mesta, blir bara en ryggsäck som vanligt. Rätt bra facit tycker jag! Ikväll blir det lite mera redovisning, har kommit på att jag ju faktiskt missar en vecka i skolan, och det brukar vara mycket att läsa i vanliga fall. För mig iaf, jag är en sån pluggis. Ni som läser in allt sista veckan, hur gör ni?

Och hur lik är jag Ebba von Sydow egentligen? Eller Gynning? Eller kanske Blair i Gossip Girl? Jag ska klä ut mig, och ni som inte fattar vad jag snackar om får se kort på bloggen sen! Men det dröjer några veckor. Jag är ju, som sagt, ute i väldigt god tid.

Helgrapport!

Efter en massa strul på blogg.se har jag först nu kunnat börja blogga igen, men har ändå inte haft så mycket tid i helgen. Hade tenta i fredags som gick sådär. Inget att skryta om precis. Åkte till gbg och hängde med Tilda och Emelie hela eftermiddagen. Gick lite affärer och fikade. Gjorde upp lite festplaner. Mysigt! Köpte en body på Gina Tricot. På kvällen hade jag hemsk huvudvärk så satt bara hemma och kollade på Lets dance och åt popcorn. På lördagen hade jag tänkt sova  länge, ingen i huset som kunde slamra med bestick eller grannar som smäller i dörrar. Vaknade halv åtta och var pigg. Typiskt. Härligt att vara helt ledig och inte ha något att plugga, jag skulle bara se till att äta och ta mig in till stan till helst före kl 19. Det gick bra, startade kvällen i Linné med gamla killkompisar och sen gick vi vidare till en middag/fest nere i hamnen. Hur kul som helst! Riktigt bra kväll med gratis mat, vin och lättillgänglig bar. Jag tror att det var det som var nyckeln, inte att den var billig för det hade iaf inte jag någon tanke på! Så här kul var det:

image38
Den som tittar noga ser en skeptisk Erik i bakgrunden.


RSS 2.0