Midsommar

Jag var beredd på att förändras. På att få andra perspektiv, att bli rastlös och förvirrad. Att lida av en resa fylld av längtan till något som aldrig kommer tillbaka. Fylld av en saknad av all kärlek jag fått, tom av allt jag har givit. De sista dagarna fasade jag för detta. Men det gick bra. Alla gav sig av, vi höll ut in i det sista. Det fanns inte längre så mycket kvar att slitas ifrån. Och med sol och hopp och fina vänner omkring mig gick hemresan som en dans. Genom Münchens turkiska kvarter innan en match där de slog alla med häpnad, genom Tysklands ängar och dåliga engelskakunskaper och konduktörens motstånd mot socialitet, firade vi vår midsommar.

65 min kvar!

Nu ska jag snart åka ner till pendeln in till stan, och träffa gänget och gå på tåget mot köpenhamn!  det är pirrigt nu... läste att det fanns internet på campingen så ska försöka uppdatera och kanske lägga upp lite bilder under tiden. finns ingen tid för dagens just nu, gissar att det kommer vara likadant i några dagar ändå ;) Det som gäller iaf är:
Blå strumpor med kronor på, jeans, gula paljettröjan, lila tröja med SWE på, sverigekeps och blå-gul halsduk. tror jag är den med mest egentillverkat på mig iaf! Självklart är naglarna målade.

Weeeiii nu sticker jag!

38 timmar kvar

Har börjat packa på riktigt nu. Ryggsäcken som är lika gammal som mig står på vädring på altanen. Får hoppas att ingen annan också förstår dess storhet. Imorgon ska jag inhandla det sista, bland annat förhoppnngsvis en laddare. Får ryck på min mobil som tydligen är rätt udda. Får se hur mycket uppdatering av bloggen det blir under resan. Ska iaf försöka ta många bilder så att ni får hänga med i efterhand! Så länge kan ni ju njuta av den här:


Uppladdningen

Blir lite glest mellan inläggen nu igen. Har varit några dagar hos mormor i Varberg och umgåtts med henne och Linda. Har badat i havet, solat, kollat fotboll såklart och massa annat. Bland annat fixat en sjysst tröja till EM. Inte riktigt klar, tänkte fylla i 6an mer men nu finns den iaf!


Va även hos frissan, blev ordentligt klippt och blonda slingor. Usch så kort det är nu...


Imorgon ska jag skicka iväg min dator till Tyskland. Hoppas att den kommer tillbaka lagad och fin. Hoppas den kommer tillbaka.
Har gjort något så klantigt som att glömma min mobilladdare i Borås. Av alla saker! Tur att man har vänner som ställer upp =)

Packar!

Dagen har tillbringats i Tranemo på hopptävling. Det gick inget vidare för Sofia och hennes Ella men det var en varm och trevlig dag ändå tycker jag.

Kvällen ägnas åt att packa för imorgon, då jag ska åka hem till Lindome. Ska bli skönt. Visserligen stannar jag inte så länge, åker till mormor och Varberg på söndag, men ändå. EM-premiär med Elin också! Först ska jag dock vara speaker på en dressyrtävling hela dagen. Det viktiga med packningen är ju att jag åker till EM om en vecka och inte kommer hit imellan. Sedan kommer jag vara i Lindome resten av sommaren!

Slängde in en egendesignad kaka i ugnen precis. Tänkte att fryst sockerkaka är bättre än ruttna ägg. Och att nybakad kaka med massa kakao i är det bästa.

Stilstudie

Matchningen på bikinin är inte att leka med.



De sista bilderna var svårast att få till exakt så.

Inte som man tänkt sig

Idag vaknade jag ganska tidigt. Gick upp och kollade mailen och sånt. Tänkte ta en promenad och plocka lite blommor och sätta i min nya vas nu när jag äntligen har städat. Men det blev tre varv jogging i spåret, blommor och sen vips så var Emelie här. Hade inte duschat eller ätit frukost. Så fick bli muffins och gröt i springkläder. Var trevligt ändå. Emelie lagade min säng också! Har lyckats göra sönder den, helt normalt.

Skulle iväg en sväng till skolan och jobba men blev inget med det så nu har jag hela eftermiddagen på mig att bara vara ledig. Kolla in lunchen:

Pannkakor med äpple, nektarin och citronhonung. Sommar!

(Om någon tycker att jag äter mycket pannkakor kan jag bara säga att jag iaf har lärt mig att vända dem i luften)

Now we´re talking!

På hallmattan låg ett litet kuvert med handskriven adress. Man undrar ju i dessa tider. Det var inte vilket brev som helst såklart, utan mitt medlemskort i Camp Sweden! Så lämpligt att jag precis hade varit på HM och pusslat ihop den här snygga:

2 överdelar och en underdel blev det, inte så billigt men vad gör man inte för fosterlandet?

Tentalättnad

Motsatsen till tentaångest alltså. Satt i många timmar och klurade och trodde aldrig jag skulle få ihop det... Men nu förstår jag det fina med redovisning. Inget är som balans i bokslutet.

Dagen

Sista kvällen innan sista tentan på första året. En dag många har pluggat på. Men jag fungerar ju tydligen inte så. Dagen innan en tenta kan jag inte plugga, men jag får gjort en massa andra saker. Så idag har jag gått före frukost, pratat med Inet om datorn, pluggat några timmar, lagt fram packningen till EM, gjort pannkakor, pratat med Acer, städat noga, tvättat, lagat middag och fixat lite andra småsaker. Till och med bloggat en del ju.

På torsdag ska jag berätta om mig själv som textilekonom för gymnasieelever. Bidrag någon?


Lunch

Förmiddagen har mest gått åt till att prata med en sjysst kille på Inet och få hjälp med min dator. Funkade inte riktigt ändå så fick sitta i telefonkö en halvtimme typ innan jag fick hjälp igen. Gick bra men visade sig att det ändå inte var något fel på hårddisken så ringde Acer istället och de tycker att jag ska skicka den till Tyskland. Bara det att de kommer typ tömma den helt, påstå att de har "arbetat" och ta svinmycket betalt. Godkänner jag inte kostnadsförslaget kan jag betala 60 euro för att få tillbaks den, men "nej, frakten och felsökningen kostar inget". Suck. Jag har ändå hunnit plugga lite imellan.

Skulle egentligen bara säga att pannkakor är så himla bra. Hällde i lite osötad blåbärssoppspulver för att piffa upp det också.


Nu händer det

Jag har tänkt på detta i flera månader. Ett litet, men ack så viktigt, steg på vägen mot äventyret. Kan tyckas oviktigt för utomstående, men ni som känner mig vet att det inte är något att skämta om. Vad skulle hänt om jag hade gjort detta för sent? Eller hemska tanke, glömt bort det? Då hade jag antagligen även glömt mig själv. Men nu är det dags. Jag sätter händerna mot tangenterna och skriver i mitt nynerladdade program StarOffice: Packningslista EM 2008.

Känner ni rysningarna?

Bohuslän

Helgen var perfekt. Med det lilla undantaget att jag inte orkade/hann plugga så mycket som jag kanske borde. Men det brukar alltid lösa sig ändå. Jag badade i havet två gånger, andra gången var det riktigt skönt och himla skoj. Inte ens maneter kunde förstöra det.


 


RSS 2.0