mumsar

blodpudding och lingonsylt och mjölk och njuter av att jag har varm mat som blev klar på några minuter. Billigt också. Helt otroligt.

Tänker på det Anna skrev. 1600 spänn på en dag! Så det är ICA som är svaret på mina drömmer. Och så har jag satsat på utbildning. Så dumt!

Kom att tänka på Girls of the Playboy mansion som jag fastnade framför igår efter fotbollen. Kan ju tyckas dumt, och ja, det präglar väl liksom hela programmet. Ibland blir man rädd! Mål i livet frågetecken! Fast de är lite roliga ändå.
image37

Sugen

Bev så fruktansvärt sugen på den gamla goda tiden, då man väntade på Penny med ridlägerspecial och kunde sitta och bläddra och välja ett ridläger man ville åka på... Så lyxigt hade jag det, det har jag insett nu. Vill gärna åka på ridläger i sommar, men tid, pengar, ni vet. Egentligen skulle det räcka med sommar, så kan vi fixa vårt egna läger. Barmark , uppehåll och plusgrader duger det också.

Årstidsförvirring

Jag snörar på mig löparskor, tar på mig dunjacka, halsduk, mössa och handskar. Går ut på gatan, solen håller på att gå ner. Drar ner den kalla luften i lungorna och sätter fart mot elljusspåret. Jag kan inte gå så fort som jag vill för det är lite halt. Snön knastrar under fötterna. Det luktar friskt och ljudet är som ljud är i ett vitt landskap. Lite mindre. Jag går runt sjön som är helt frusen. Kylan biter i kinderna, det är stjärnklart. Det är fantastisk, underbar vinter.
 
Jag kommer in i värmen. Klär av mig några lager, börjar plocka fram lite kvällsmat. Sätter på TV:n. Lyssnar på försnacket inför landskampen. Allt hade varit bra om det hade varit december, om det snart vore jul, om det hade varit bandy eller alpint eller någon annan vintersport. Men nu är det fotboll, vi laddar för EM i sommar, jag är trött på dunjacka och för en vecka sen lyste tussilagorna ikapp med solen som värmde sjön, och våren glittrade. Vi köpte solglasögon.

Onsdag

Idag gick jag upp tidigt och började läsa. Kändes bra att kl bara var 08:18 när jag började fundera på lunch... Fast samtidigt så himla segt. Funderar igen på vad jag ska göra i sommar. Suget för Santa Maria växlar. Så hemskt roligt är det ju faktiskt inte när man väl är där. Jag vill iaf bara jobba kväll, då skulle det väl funka. Frågan är väl om jag har något val.

Är tråkigt att jag inte hunnit rida på en vecka, och tidigare än tisdag kommer det inte bli heller. tänker på Mexiko också. Där borde det väl iaf inte vara någon snö. Konstigt det där, för några månader sen hade man varit så glad för den. Samtidigt så längtar jag till alperna. Ska bli skönt att slippa laga mat.


Tisdag

Jag och Fanny sitter i ett grupprum i skolan och förbereder vår redovisning i marknadsföring. Fanny har gjort ett jättefint papper med text hon ska läsa ifrån. Massa stora feta ord och hon har använt ordet kvalitet hundra gånger på en minut. Fast det var ju jag som skrev. Nu är det bara två dagar kvar till tentan, och ikväll då. Har inte med mig någon mat, får köpa en macka till lunch och massa frukt på vägen hem.


VM

Idag var jag på Scandinavium hela dagen. Hade sällskap av mamma på förmiddagen, men efter lunch bytte hon till hockey. Det var ett svårt val för mig, åka och kolla på Frölundas J20 i SM-slutspel och missa de svenska killarna, eller stanna och kolla på konståkning själv i flera timmar till. Jag stannade och ångrade mig inte en sekund. Startfältet efter lunch var av en helt annan kaliber och Kristoffer Berntsson öppnade med ett underbart åk. Adrian överraskade med att självsäkert sätta perfekta hopp och slå personligt rekord. Grattis! När jag kom hem la jag mig framför datorn och kollade på de bästa en gång till. För när Kristoffer åkte trodde jag att han var riktigt bra, men då var det många av de bästa kvar. Jag såg ju de live men jag är en ambitiös nybörjare. Härligt med en ny sport att sätta tänderna i! Och ny favoritsportis....
image36
Bild

hockeykväll

Sitter hemma med mor och far och surfar och kollar på hockey. Frölunda är ju helt under isen som man lite fyndigt skulle kunna säga. Färjestad gjorde precis 4-2 och det vet man ju en som är glad för iaf. Imorgon ska jag kanske dit och kolla på Förlundas J20 som också spelar SM-slutspel... Men vet inte riktigt, det krockar med de svenska konståkningskillarna.

Letar ridstövlar, någon som vill sälja? Hopptävling i kba på söndag, säg till om ni vill med. Inte jag som rider asså utan riktiga ryttare. ;) Funderar på att gå på Brinks dressyrclinic under Horse Showen i april. Han är min idol! =)

Nu gjorde Freddan mål!!

Oj hjälp två till!! Bloggen hinner inte med, Indianerna tar över världen, som det ska vara!!

Bra dag!

Fixade tentan på en halvtimme, var den lättaste någonsin. Känns väldigt bra!! Eftersom det gick så fort gick jag och Fanny direkt iväg till vår planerade belöning, en shoppingtur. Hittade ett par klassiska Pilgrimsörhängen, vanliga "diamanter" men det stod på önske/inköps-listan så väldigt bra. Sedan kollade vi på skor och det är otroligt många sorters skor jag vill ha nu, ballerina i lack, gladiatorsandaler, några andra i lack, typ de jag visade bild på, svarta stövlar, hela skor med peeptoe m.m...... Och ridstövlar såklart, alltså såna man faktiskt rider i. Men blev inga skor, finns inte riktigt underlag i budgeten för det just nu. Däremot hittade jag ett fint linne och en söt gul kjol på H&M. Hade en gul klänning till på lördag i bakhuvudet så det passade bra. Såg massa söta saker på Gina också, men då var vi lite trötta och gick bara in en sväng på Lindex också. Där hittade jag ett par svarta solisar som hade den där rätta känslan, man känner att de egentligen vill sitta kvar på min näsa för alltid! Och då är ju inte jag den som stor i vägen. Sol var det ute också och jag orkade inte sminka mig i morse så det var ett välkommet tillskott.

Nu har jag varit hemma ett tag, ätit och provat kläder till påskhelgen... Måste slimma packningen eftersom datorn ska med, så gäller att planera.... Men borde ändå bli en del marknadsföring och då duger mysbyxor.
Detta blev det till lunch:
image35

Nu ska jag snart åka buss+tåg+tåg+buss. Förresten, glömde det bästa! Påskharen hade varit på THS och gömt ägg så jag och Fanny sprang runt och letade lite efter tentan. Hittade ett bland garnerna i trikålabbet. Lycka!

Tyvärr inte...

...mina skor. Men jag vill till USA och shoppa dem, ska någon dit så köp de till mig!
Träningen gick bra, är sådan otrolig skillnad mot när jag rider själv, jag har inte den karaktären att tänka på ALLT HELA tiden! Men jag får skärpa mig, nu när ja vet att både han och jag kan mycket bättre. Till och med galoppen gick hyfsat, men han skjuter mig ur sadeln hela tiden...

image34

Mmm... framben.

Film på mig om nån vill se :P

Köpte sån där Fazerchoklad med bitar av Marianne i innan när jag fortfarande trodde att jag skulle vara hemma hela dagen. God men inte fantastisk. Kostade 17:90 för 200g. Funderade även på hur god kan choklad från Eldorado för 4:90 för 100g vara? Helt ok visade det sig. Köpte den med nötter, för kunde inte välja mellan Schweitzernöt och mintchokladen så tog en liten billig sån. Men som sagt rätt god, lite söt bara. Men det var båda så bara o gilla läget.

Måste packa! Så svårt att planera packning tycker jag! Speciellt när datorn utgör typ 50% av vikten och den kan jag ju inte slitas ifrån, varken under helgen eller nu. Skrämmande ibland faktiskt.

Ändrade planer

Sofia ringde nu och frågade om jag ville rida dressyrlektion, och i nya sadeln också! Klart jag släpper allt jag har för händerna, vilket iofs inte var så mycket. Detta faktiskt:

image31
Är de inte det sötaste ni sett?!

Typiskt

När man väl tappat upp vatten, haft i tvättmedel och bränt sig några gånger, då hittar man inte fläckarna! Den duken är magisk...
Lyckades få massa böcker att rasa ner från hyllan innan, måste fixa bokstöd.

Spontandans!

Till Amy Diamonds Thank You.... Hon är grym!

Bo-Ko

Idag är alltså sista dagen innan första tentan, denna perioden. Har som tradition att försöka vara färdig innan sista dagen. Detta på grund av min gamla mattelärare Bosse som alltid sa: "Man ska inte räkna något dagen innan ett prov. Men om man inte kan låta bli ska man bara räkna sån som man kan så att man får självförtroende." Den devisen lever jag efter stenhårt, alltid skönt att ha nåt att skylla på. Tycker ofta att det stämmer, hade jag börjat göra massa gamla tentor idag hade jag antagligen blivit rätt knäckt över hur mycket jag inte kan. När jag säkert ändå kan ganska mycket, om inte annat tillräckligt för ett prydligt G. Ny era i mitt liv, kantad av prov med resultatet Godkänd. Fast att testa hur lite man kan plugga och ändå klara sig, det ska jag inte göra om.
En nackdel med detta systemet är att jag inte red igår för att jag skulle plugga. Hade jag kunnat förutse hur lite det fanns att göra hade jag ju kunnat göra lite idag och följt med på tur i solen igår.

Istället har jag satt upp mål över en massa andra saker jag behöver göra idag:
Gå igenom PowerPoints och anteckningar över två m-förings föreläsningar
Uppdatera innehållet i min Mp3
Tvätta duken som jag fick symaskinsolja på igår....
Omorganisera lådor
Äta upp all mat i kylen
Lyssna igenom alla låtar från Melodifestivalen 2008
Göra Pilates
Planera påskpluggandet och packa!

Är lite orolig över ekonomiska läget på andra sidan Atlanten. Jag önskar jag var där och kunde hjälpa de på traven lite... De behöver visst fler som shoppar. Ska göra mitt bästa över Internet.

Hjälp, The Nicole sjunger i min dator.

Svar!

Tänkte att jag skulle avrunda tisdagskvällen med att svara lite... Känns alltid så konstigt att inte bara kunde trycka svara!
Anna: Tack! Var precis vad jag ville höra ;) Ska bara göra tentan nu också! Hur går det för dig??
Pappa: Första matchen på nästa säsong i påsk då kanske?
Sara: Skriv adressen till eran också! Glömde lägga till i favoriter...

Kolla upp delfinsidan också!
Har städat hos Pucko idag, Emelie hade rätt om att han blir lite knäpp. Bra anledning att inte göra det så ofta ;)
Pratade med min kompis från handelstiden, Lollo, så roligt... saknar dig vännen!

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa Diego, Gonatt!


Alltid svårt för rubriker

Okej... 1 ½ dag kvar till tentan och jag är typ klar. Hur normalt är det? Jag har liksom inget kvar att plugga. Inte för att jag kan hela boken, men ja, jag har läst den. Vågar inte riktigt plugga mer för nästa tenta såhär tätt inpå materialen heller, jag vill ju inte tappa fokus. Det är där OC kommer in i bilden.

Snö

Såhär såg det ut i Borås i morse. Det här med regn var tydligen en myt.
image29
image30

Tog på mig gympadojor och solglajjor och gick ner till skolan, skrev av en gammal tenta, solade lite med A-L och gick hem (tog lite buss). Var väldigt hungrig så nu äter jag köttfärssås och makaroner. Vad jag tänkte komma fram till är att mina nygamla glasögon har sån färg som skidglasögon ofta har så fick värsta fjällsemester-feeling! Längtar så till Val d´isére nu!

Förlorare

Ok fan jag tror inte hon sa det.

Catchy!

Nu ska jag kolla lite på Dagen efter melodifestivalen med Charlotte. Kan slå vad om att hon nämner sitt favoritord "catchy" minst en gång. Jag har precis fått i mig en påse pulver med kaffe latte smak, skitäckligt men orkade inte laga mat. Är typ hungrig igen men nu vet jag att jag har fått i mig näring och sånt iaf... Gick en promme och gjorde pilatesprogrammet idag igen. Var mycket lättare idag men har ändå ont i benen. Jag måste få i mig för lite av något, jag går liksom sönder hela tiden. För att inte tala om naglarna. Förresten var det en "vintage i New York"- guide i Två Dagar i helgen, riktigt nice!

Liten paus från böckerna

Mys med pannkakor och melodifestival hos Fanny igår. Hon hjälpte mig lite med photoshop också, kolla in resultatet ;)
image28
Bakgrundsbilden
Kan komma en uppföljare, man vet aldrig.
får panik på detta pluggandet. Materialen ska jag väl kunna skrapa ihop godkänt på men marknadsföringen är överväldigande. Jag vill göra gamla tentor men hittar inga som passar. Orka läsa hela böckerna!! Finns strategic market management som film tro?


Favorit-by i repris

Frukost, plugga material, kolla bandy, power walk en timme, mat, pilates, duscha, plugga, äta lite till, kolla oc och så ska det låta och prata i telefon... Planerna för bandyavslutningen har börjat ta form. Blir något så originellt som bowling och mat! Orkar inte tycka något speciellt idag. Ska börja fila på finalformen. Som Edsbyn!!!
image26
Nej tyärr, jag var inte där =( Men en gammal bild funkar lika bra eftersom deras finalform håller i sig!


Något annat viktigt

Jag har kommit på en sak som jag väl kanske egentligen har vetat länge utan att riktigt kunna sätta ord på det. Man blir ju lite snurrig om man målar naglarna FÖR länge. Det som till slut har format sig i mitt huvud är hur som helst att Mavalas nagellack är rätt bra. Blev så arg härromdagen när mitt favorit-lila nagellack hade kletat ihop sig så att det aldrig torkade ordentligt. Men bättrade på lite och sen satt de tre lagren i flera dagar, trots stall och disk och sånt. Idag hittade jag det vita och är inne på andra lagret, ska lägga på ett till innan festivalen imorgon. Kanske pynta lite också. Det är ju ändå lördag med pannkakor hos Fanny. Klart man sätter på lite Mavala.

image25 Violette.

OMG

Sitter och kollar på nyheterna mellan Hjälp och Lets dance-utröstningen. Och vad får jag höra? Jo: Grisar kastreras utan bedövning! Här i Sverige! Skandal! Eller så handlar det om ett kort ögonblick av smärta som får de att må bättre (eller iaf smaka godare) resten av livet. Som att förlora oskulden ungefär. Och det slipper de ju iaf nu!MOHAHAHA!

Ok Julia har läst den här bloggen för mycket.

Jag tycker hur som helst fortfarande att detta är värre. Men säg emot för all del!

Sjukt...

Fick mail av de här idag. Kan någon hjälpa mig avgöra om det är på riktigt?? Så... märkligt.

image24

Färska nyheter

Jag ska till MEXIKO!! Så gött.... Kommer som vanligt inte tro på att det händer förrän jag är där, men ändå. Härligt att ha fått ett besked. Åker om typ 10 månader.


Påskgodis

Idag vaknade jag med huvudvärk, tog lite sovmorgon men det började låta en massa i huset, typ som att någon borrade utanför dörren. Det gör det ganska ofta. Hoppade upp, åt frukost, läste Gränslösa kläder. (Jag borde får betalt per gång jag nämner mina favoriter för stunden-böcker!) Sedan åkte jag och handlade för det var ingen idé att försöka läsa mer i oväsendet. Köpte kruka med påskliljor och påskgodis! Så fint. Lagade en riktigt god wok och skrev klart mitt arbete. Det har varit så intressant! Nu ska jag starta en trevlig liten fabrik i Afrika och lansera sjyssta kläder i Sverige... Kollade på Debatt igår. Också intressant, hade hoppats på lite mer snack om överkonsumtion och miljöförstöring men var mest hur synd det är om svenska tjejer som inte får så många handväskor som Ebba och Blondinbella köper. Skrev förresten till Blondinbella att jag tycker hon borde läsa nationalekonomi, så kanske hon får en lite vidare syn på världen...
image22

Rena kläder!

Nej, jag har inte tvättat. Jag har suttit några timmar och skrivit arbete! Organisationen Rena Kläder hade mycket intressant information, liksom Fair Trade Center. Dessutom är boken Gränslösa kläder av Sverker Lindström ett lästips om man vill ha lite koll på vad man köper. Nu blir det antikrundan en liten stund, sen ska jag vänta på Debatt.

Bevis

För att jag faktiskt är uppe så här dags och har tänkt börja plugga! Måste bara äta först. Tog slut på mjölken igår (som ändå hade varit 4d för gammal idag...) så det blir knäckebröd med prickig korv, vitaminbrus och majsvälling. Mums! Köpte välling när jag var magsjuk och det är lite beroendeframkallande.

snyggt lr...

...inte? håller med LOTTA som kommenterar Ebba här!
Kollar på Kockduellen, Per Andersson är från Mölndal, såg honom på Lisebergsteatern för många år sen... Där får ni som tycker att ni blev kära Björn först! Jag är alltså inte kär i Per. Men han är lite rolig.


Stiltje

Sitter i skolan och har väl ungefär gjort färdigt ett arbete. Har haft föreläsning i marknadsföring men ska snart gå hem. Köpa creme fraiche på vägen, ska laga linsgryta. Måste köpa ett snygg kuvert också och lämna in en jobbansökan på MQ. Ikväll blir det nog mest plugg, tvätta och se lite på tv kanske. Allt är stilla. Ingen utveckling. Men regnar gör det fortfarande.

SAS

Sitter i skolan och arbetar med arbetet i marknadsföring om SAS. Vore skönt att bli färdig idag så att man kan släppa detta. Vi har iaf gjort klart vår del. Ska kanske börja leta lite information om nästa materialrapport. Den ska handla om miljö/etik nånting men vet inte vad. Ikväll blir det stallet. Har så himla ont i en tå bara, kunde knappt ta på mig strumporna i morse men nu känns det lite bättre så jag hoppas att jag kan få på mig ridskorna. Det är innebandyskorna som spökar... Så irriterande.

Peter i sena timmen

Jag borde gå hem, jag borde glömma dig
Jag vill inte dö ikväll, det är inte bra för mig
Stoppa mig innan jag går för långt
Stoppa mig nu så slipper jag ångra
mitt enda liv
Stoppa mig innan jag går för långt
Demonerna är ju redan så många


Är det försent...

...att skapa sig en riktigt bra vecka? Jag har ju redan fastnat här alldeles för länge. Men så såg jag till min stora förvåning att jag redan har läst både morgondagens och dagen därefters dos av materiallära. Så det kanske inte blir så dumt ändå. Och om ändå, så hade jag ju en bra helg.

Ikväll blir det innebandy! Var längesen. Senaste gången sträckte jag mig i "ena rumpan" så att jag inte kunde spela bandy på två veckor och stukade foten. Fast så var jag ju inte nykter heller. Så det kan bli.

Känner mig lite filosofisk idag. Nynnar på gamla låttexter och vill skriva ner men de försvinner och så sitter jag här och bara får ur mig massa ord som inte säger något till någon annan än mig själv.

Förresten så har jag läst ut en riktigt bra bok, I trygghetsnarkomanernas land av David Eberhard. Kontroversiell ja, men det var Pippi också. Har påbörjat och snart avlutat Party Marketing av Harald Moe. Nästa frivilliga bok blir Externredovisningens grunder av Pär Falkman. Får väl se om jag orkar när jag faktiskt börjar kursen på riktigt. Inte lika häftigt då.

Fredagens fynd!

Glömde visa mitt Traderafynd från i fredags. Jag vann de vita för 36 spänn men måste visa de rosa me för de så fina men jag hann aldrig bjuda mer på dem...
image20image21 Bild: jenn66

Tom med fullt upp

Nu blev det mycket att göra igen känner jag. Har nog inte förrän nu förstått att jag har tenta, en rapport att skriva, ett arbete att sluföra, seminarie och en tenta till inom loppet av... 2½ vecka. Och jag vill ju söka jobb och städa och träna och rida och kolla på melodisfestivalen istället... Och svårt med koncentrationen har jag. Jag skyller på våren, men den har varat länge nu. Rörigt i huvudet och kroppen och allt där i mellan. Fast egentligen är det inte svårt. Egentligen är det väldigt enkelt men ingen tänker som jag utan alla tänker på något annat och då går jag i motvind, fast jag åker tåg, fast jag kanske mest står still. För tänk om alla tänkte som jag, att jag var det bästa som hänt.

De ringde från Sjöhästens ridläger och frågade om jag kunde undervisa i ridning. Nej, sa jag, inte i ridning. Men en massa andra saker om någon frågar? Jag trodde inte att de skulle ringa för jag lämnade ett högt löneanspråk, och jag frågade om det och de sa att nej, det går ju inte. Men jag måste äta. Hade jag inte skrivit om jag var utbildad ridlärare? Det borde jag ha gjort. Men jag vill ändå inte vara hela sommaren i Ulricehamn. Då kan jag ju lika gärna vara här, och här är tomt.

Varberg

Vilken perfekt helg! Åkte ju hem till mor och far i Lindome i torsdags. Läste lite marknadsföring, och började planera vår bandyavslutning. På fredagen åkte ja och mamma till mormor i Hunnestad. Trevligt! Fick läst lite till. Hem till Linda på kvällen, kollade på Så ska det låta och spelade spel med några av hennes kompisar. Jättebra kväll. På lördagen åkte vi o tränade fotboll med korpen. Första träningen, vilket märktes... Melodifestivalen och film på kvällen. Gött Nordman!! Såg en konstig film, Sleuth, med bara två skådespelare. Men en av dem var Jude Law så jag stod ut. I morse blev det Stardust, vilken jag har velat se rätt länge och den var bra. Annorlunda, men ändå lite lik Harry Potter med blomman och så... Men se den! Nu sitter jag hos Linda och ska snart gå till tåget. Vi har spelat OS-spelet. Har förövrigt blivit mycket sportsändningar denna helgen, och dessutom NHL på playstation, kan det bli bättre?

Lindome

Nu sitter jag vid familjens sega dator hemma i Lindome. Glömde att man behöver sladd till kameran här så det blir inga bilder på ett tag. Igår red jag dressyrlektion, det var väldigt roligt och förhoppningsvis givande! När jag kom hem från stallet satte jag mig framför datorn i 4 timmar och skrev en rapport om elastan, utan att gå in på en enda onödig hemsida. När jag var färdig hade det gått åt ett paket nudlar, en halv liter nyponsoppa och ungefär lika mycket vaniljglass. Sedan stupade jag i säng, hoppade upp glatt i morse, packade för helgen och åkte till skolan. Har arbetat med ett arbete om SAS hela dagen och sedan åkt hit. Var och åt mumsig lunch på favoritcafét, grekisk sallad med fullkornspasta. I morgon åker jag och mamma till mormor och sen ska jag hänga i Varberg hela helgen... Skönt!

Dressyr idag

Grymt fint väder idag. Men ändå fruktansvärt kallt... Cyklade till och från skolan och kändes som mitt i vintern. Hade marknadsföring, helt ok. Nu har jag ätit mat, slängt in en tvätt och börjat så smått med arbetet om Elastan. Ska till stallet sen, och rida lektion! För riktig dressyrtränare i ridhuset... Som Fanny sa, får hålla alla sinnena vidöppna så att jag lär mig så mycket som det bara går....
image19

I helgen blir det Varberg! Så mysigt, mormor och mamma och Linda! Och Aaker får hänga med i ryggsäcken, får se hur mycket Strategic Market Management det blir...

Pucko - Still going strong

Pucko- Still going strong

Stress idag!

Idag har varit en sån där dag när man känner sig stressad hela tiden fast man egentligen inte har så bråttom. Började med att gå upp, äta en lätt frukost, läsa GP, springa intervaller runt sjön lyssnandes till Stjärnfall, duscha och fixa mig, handla, laga köttfärssås och spagetti, åka till skolan, komplettera en inlämning som skulle in idag, cykla hem, fixa nåt snabbt till lilla magen..... Och nu sitter jag här och äter gröt och tänker att jag skulle kunna skriva den där rapporten om Elastan ikväll. Men slängde iväg ett lite förhastat sms och vill ha nåt roligt att tänka på, så kanske tittar klart på ett avsnitt av Lipstick Jungle. En inte alltför lysande serie men jag ser ju den ändå så att jag kan rapportera till er, så ni vet vad ni ska undvika om det nånsin kommer hit. Att jag aldrig lär mig, men ska RINGA om man vill ha snabba svar.
image15

Jag börjar bli mer och mer av en textilare... Idag hade jag både hemmagjord halsduk (inte på bilden) och kjol!

image16

Drömmen

image12

Verkligheten: Smörgåsrån, mandlar och the.
image14Har varit i stallet ikväll, det gick bra. Börjar så smått planera för tävling lite längre fram... Städade skafferiet tidigare, ännu en punkt på listan avklarad. Resten av kvällen blir det Anna Pihl, läsa materiallära och kanske, kanske lite OC....

Dagens: Ris med sötsur sås

image10
Fast på mig kör jag vida byxor från Mango och ny T-shirt från Cubus. Man blir ju sugen på glass när det är sol! Och höga pumps! Snart ska jag cykla ner till skolan i det fina vädret, och sätta mig inomhus i tre-fyra timmar. Men föreläsningar i marknadsföring brukar vara kul och ikväll blir det stallet.

Pucko verkade lite sliten innan.... Såg nästan ut som att han hade ramlat ner från taket. Men piggnade till när han fick ny mat. Får ta honom på en joggingtur ikväll och se om han haltar.

Listan

Jag har kommit till insikt. Mycket tid går åt till datorn, javisst. Men ännu mer till att titta på amerikanska serier, och jag är trött på att hela tiden tänka på hur mycket vettigt jag kunde fått gjort av den tiden. Därför har jag skrivit en lång lista med saker jag måste göra på min whiteboard. På det sättet ser jag dem hela tiden. En av punkterna var att tvätta en tröja för hand för den är i Merinoull och blir inte riktigt ren i maskin. Får man säga att man har kläder i Merinoull these days? Eller är det bara vi textilare som kommer ihåg? För de där stackars fåren hör vi om varenda föreläsning så det är svårt att glömma. Samtidigt så är det märkligt hur upprörda alla blir av sådana reportage, när samma sak sker med små flickor runt om i världen varje dag....

image11
Bild ur Kalla Fakta


Grattis Tinis!

image9
Tina och jag på skärgårdsfärjan på nyår. Tina är alltså den med färg i ansiktet.

time flies

Man kan lätt tro att jag sitter väldigt mycket framför datorn. Och visst, datorn är jag på och jag sitter, men jag gör faktiskt annat också. Som just nu fixar jag naglarna till exempel. Väldigt givande. Fast visst är det sant.

Sa jag att Fanny är min data-idol?

Gårdagens fynd

Glömde ju berätta om mitt fynd från igår när jag och Fanny var på Borås Second Hand. Ett pussel för 25 kr! Köpte lite kläder också men de får ni se någon annan gång...
image8
Bästkusten.... Kärlek!

vårspralliga hästar

Solen sken för det mesta så hästarna var lite våryra, Hacke ville som vanligt mest galoppera. Men det gick rätt bra ändå. Och nu har jag fått min blåbärssoppa! Mys med OC och surfing. Blir det Kalifornien om ett år istället tro? Så svårt att välja. Ibland är jag för bra på att planera. Antar att jag är rädd för överraskningar, men har ingen aning om varför. Känns som om jag vill uppleva allt innan det har hänt, kan väl inte vara bra.... När andra jobbar på att planera mer, kämpar ja för att låta almanackan vara... Men den är ju så fin!
image6


Aukland etta och tvåa

image5

Vasaloppssöndag

Brukar kompa med bakis och blåbärssoppa. Idag blev det smörgåsrån och te, glömde soppan, får ta det ikväll. Lyssnar på TV:n, efter pappa och vänner. Har surfat runt och letat information om ett universitet i Mexiko, funderar på att söka dit. Vore skönt att få lite kontroll på spanskan! Snart ska jag åka till stallet, men först lite materiallära. TV:n får stå på....
image4

Allt man kan tänkas behöva som prinsessa: Hårborste

Mitt nya Jag

Namnletande

Inte lätt det här med namn. Tycker ju om mitt egna, men tydligen fler som gör! Fick gräva djupt i minnet för att hitta något som passade, och vad kan vara bättre än My Little Pony? Detta är Wind Drifter:


MY LITTLE PONY WIND DRIFTER Pony

The ponies all love pretending to be a princess. But they're in for a surprise when they discover that, for one special pony, this fairy tale might really come true!

This little pony was born in September and she loves every shade of purple! Violets are her favorite flower and she can usually be found flying kites so high they get caught in a rainbow!

Pretty pony figure comes with a brush, so you can style her pretty rainbow-colored hair!


RSS 2.0