Tåget och Creel

Baja California igen... Usch vad längesen det känns! Och är...
Vi tog iallafall tåget från Los Mochis (ungefär där vi gick av färjan) till en by uppe i bergen, Creel. Tåget går emellan Stilla havs-kusten till en större stad ute i öknen i norra Mexico, Chihuahua. Men som sagt så hoppade vi av ungefär halvvägs i Creel.

Mycket vacker natur på vägen......och ingenjörskonst

Indianskor och deras barn försökte sälja saker på vägen... sådana här kläder har kvinnorna och flickorna på sig hela tiden, är det inte underbart =)

Grotta med indianer...

Indianby

Utsiktsplats

Försöker sätta upp tältet

Det gick sådär. Var ett mycket ofullständigt och skevt tält som kom på plats, men det hade gått utmärkt att sova i. Om det inte var för att det sjukt kallt på natten!! Creel ligger många meter över havet, ute i öknen, och när solen går ner glömmer man att den någonsin varit där...

Åt en mycket god och varm middag, med Pacifico till såklart, för att ladda lite värme innan natten. Mycket gott med mat som serveras i en riktig stekpanna.

Hur hamnade en svensk skogssjö i Mexico? Vi hade tänkt åka dit och tälta, men det blev istället bara en tältnatt till, vid några underbara varma källor:

Det var dock långt att gå, och mycket att bära!

Men såå värt det...

De hade byggt pooler för att samla upp vattnet som rann längs berget, så både vattnet och värmen var helt naturliga. Ca 35 grader i vattnet =)Sjysst utsikt från "poolen"!

Mys mys!!
Sedan blev det buss till Chihuahua... Ciao!

Kommentarer
Postat av: Rigmor

Vilken härlig pool!

Dit vill jag åka.mamsen

2009-07-05 @ 17:36:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0