Helgavslutning

Igår åkte jag ner till Göteborg för att lämna fingeravtryck och diverse papper till min visum-ansökan. Gav mig upp i de fina kvarteren i Örgryte, närmare bestämt Ebba von Sydows gamla gata Överåsgatan. Kände mig ganska liten bland de kameraövervakade jättevillorna. Hade naturligtvis inte med mig alla papper heller så fick lite panik men en snäll och beredvillig pappa, en uppdaterad äldre herre och skolans scanner räddade mig så nu är allt på väg till Stockholm!

Därefter mötte jag A-L och Lotta på Condeco på Avenyn och vi satte oss och arbetade med grupparbete. Jag hade med mig datorn och hade fixat en massa drivrutiner under förmiddagen, så mitt trådlösa fungerade. Dessutom kameran så nu är jag glad och lycklig! Och stolt att jag klarade det själv! Sedan vandrade vi igenom Göteborg och jag gick med mina trötta fötter ändå upp för alla trapporna och fick äntligen ge alla kramar jag längtat efter.

Idag var en stressig dag. Lagom sliten och med min vanliga idiotiska huvudvärk sprang jag omkring på centralen och försökte skaffa en tågbiljett INNAN tåget gick, men flera automater var trasiga. SJ!!! Hann tillslut med tåget. Väl i Borås sprang jag till bussen, kom hem och lagade någon slags lunch, letade upp bättre papper till visumet, duschade och fixade i ordning mig för skolan. Cyklade och hann faktiskt i tid. Grupparbete hela eftermiddagen, och sedan möte med Rkuf. Det är så spännande och roligt! Jag är glad att jag hoppade på det här projektet, även om jag ska åka bort hela våren och missar det första arbetet. Till och med det mesta av huvudvärken försvann och energin kom tillbaka med den första fågelfrö-vegan-kakan.

Nu köttfärssås med lite smått och gott från skafferiet som linser, kikärter, majs och massa kryddor.... Underbart med mat...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0