Lördag (eller vad vet jag?)

Jag brukar säga att det svåra är inte att göra något, utan att veta vad man verkligen vill göra. Har man bara tillräckligt med motivation så klarar man nästan vad som helst. Tyvärr känns det som om hela mitt liv är präglat av velighet och saknad av klara mål, något som jag har märkt tydligast under de senaste åren då man har varit tvungen att göra en massa val. Jag har varit irriterad, förvirrad och ledsen över att jag inte har något drömyrke, ingen rak väg att vandra eller ett mål som gör att även min drivkraft väcks. För som sagt så tvivlar jag inte på att den finns, den måste bara kanaliseras på rätt sätt.

Jag funderar på hur ofta man egentligen vet vad man vill. Om man inte ganska ofta upptäcker att det man trodde att man ville ha inte var rätt ändå, eller att det blev riktigt bra även på något annat sätt. Till exempel så oroade jag mig över nyår, jag tyckte inte att jag fick någon respons från mina vänner, inget engagemang eller stöd. Men det ändrades så fort jag sa till, och dessutom så löste sig allt på bästa sätt till slut. Nu efteråt kan jag känna att jag borde ha litat på dem mer! Herregud, de har gjort så mycket för mig, varför skulle jag tvivla?
Kvällen blev underbar, god mat, bra musik och de allra bästa gäster. Det var skönt att få fokusera på mina vänner, precis som jag ville ha det, att få fira nyåret med de som jag har delat 2008 med och hoppas få sakna under halva 2009 men aldrig känna mig övergiven av. Nämnas i sammanhanget bör kanske att jag innan var arg över de som INTE kom, istället för att lita på att vi skulle ha det som bäst på var sitt håll. Så till alla er som gjorde nyårsafton till en kväll som är värd att minnas, och längta till under min tid på andra sidan jorden: TACK och GOTT NYTT ÅR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0