knapp-krångel

Faaaaaan jag skrev precis ett jättelångt inlägg om viktiga saker, men kom åt nån knapp så allt försvann. Jävla dator. Den har blivit sjukt känslig på sista tiden.

Bror!

Pratar med min lilla bror på msn. Han har ju flyttat till Norge, så man varken pratar eller träffas så ofta. Känns lite konstigt att åka hem till Lindome när inte han är där.

klargörelse

Nej, jag tänker inte använda klänningen innan bröllopet. Herregud, låter som om jag är bruden. Har jag gjort detta till en så stor grej? Hjälp...

Och sen att varenda "modell" står och säger "Jag har gått igenom så mycket, ingen kan förstå. Jag gör det för bla bla bla..." Varför ser jag på detta?

bläää

Ikväll bestämde jag mig för att äta upp allt godis jag har hemma så jag slipper vilja ha det hela tiden. Inte alls lika gott nu.

Tittar på Top Model. Alla tjejer bråkar en massa, fast de inte ens är med i tävlingen än. Man skulle kunna tro att om man sitter i typ en väntrum tillsammans med massa andra tjejer man inte känner, så skulle man bara småprata lite och vara artig och max nyfiken. Inte börja klaga och bråka med de andra?! Inte konstigt att modeller får rykte om sig att vara dumma i huvudet.


work-out worries

Har duschat och sitter och äter ett ägg och kollar på Sex and the City. Var skitskoj på innebandyn. Tiden bara flög iväg, jag blev inte jättetrött och fick inte så hemskt ont i fötterna. Jag har funderat på det här med träning. Jag har ont i hela kroppen, men bara i benen så att jag tror att de skulle kunna gå sönder. Men för att bli stark är det ju bara att träna. Jag förstår inte riktigt de som predikar vila. Jag känner till den heliga triangeln med träning-vila-mat. Men faktum är att om jag snittar en timmes träning om dagen vilar jag 161 timmar i veckan!

Och om jag sover åtta timmar per natt betyder det att jag tänker på mat de resterande 112...

lång måndag

Idag har vi haft en lång skoldag, hela 7 timmar föreläsning. Skönt att komma hem och ta det lugnt, plocka fram färdig mat ur kylen.... Kolla lite på tv o så. Har träningsvärk idag men kan inte riktigt hålla mig borta från träningen ikväll, så ska snart glida ner till Boråshallen och köra 1½ timmes innebandypass. Bara två-mål, jobbigare än man tror. Men sjukt kul!

En annan sak jag inte heller kunde hålla mig borta ifrån, var en liten shoppingrunda med Sandra efter skolan. Tänkte spana efter klänning men inte köpa någon, har verkligen inte för mycket pengar på kontot. Men hittade ett häftigt fordral på ginatricot som var nedsatt lite så då slog jag till. Tajt som tusan, urringning som Edie Britt skulle vara stolt över och alldeles lagom kort. Rosa blommor på svart botten. Hoppas de inte har krav på anständighet.


crocs

Rolig grej från galna NY

klänningjakt

jag ska på bröllop i oktober. måste ha en snygg klänning. som ju inte är svart eller vit... helst färgglad och inte axelbandslös. och passa min miniplånbok! säg till om ni har några tips! jag gillar denna:

Barbie! Fast kanske lite för fin för kavaj...

lördagkväll

Idag sov jag länge, mådde inte så bra imorse trots att jag ju var hemma igår och gick och la mig tidigt. Men har fått gjort en del ändå. Har haft lite plugglust. Då är det rätt roligt. Så gjorde lite uppgifter i investeringskalkylering, åt lunch och stack till  gymmet och var med på ett jympapass. Det var typ lägsta nivån men inte så himla lätt ändå. Dels hade jag problem med att hänga med i stegen, jag är verkligen ringrostig. Om jag ens nånsin varit bra! Dels var det helt enkelt lite jobbigt i mellanåt. Men det var ju det som var tanken =)

Åt mina goa köttbullar (inget nytt där inte!) till middag, pluggade och kollade på fotboll. Det värsta med den matchen var avsaknaden av mål, värdelös kamerateknik, typ inga repriser och att Linderoth blev skadad såklart! Men det känns skoj att de är på gång igen, även om VM känns väldigt avlägset. Både tidsmässigt och spelmässigt. Suck.

Hade funderingar på att åka till en fest efter matchen. Hade tackat nej för att se den, kände mig otacksam men det var ju det jag ville. Men det blev inte så, jag ville utnyttja min plugglust. Så har fortsatt med det med Eurovision Dance Contest i bakgrunden. 

Jag är nog en av de få personerna som faktiskt pluggar en lördagkväll om jag har tänkt det. Av någon anledning har jag oftast bäst ro och får mest gjort på helgen. Är så trött när jag har varit i skolan. Och inte ens en vardag utan skola är samma sak som en helgdag. Så tråkig är jag!

första gången

Idag köpte jag gymkort på friskis och svettis. Var där med Sandra och gymmade och kunde nästa inte slita mig! ville prova alla maskiner. Nu äter jag grön ärtsoppa, ser lite läskigt ut till färgen men smakar gott!


viktigt möte

ja det är sant, jag ska på en viktig grej. men först ska jag kolla lite på hur min nästa almanacka ska se ut. vad tycker ni? Det ska ju spegla året 2009, och vad jag tycker är viktigt då. Som att till exempel ta en blå-gul framsida för att Sverige kommer kännas viktigt eftersom jag kommer spendera halva året på andra sidan Atlanten. Eller kanske gul-blå för att... jag älskar gult. Eller gul-rosa. Fast samtidigt kommer kanske året 2010 vara ännu mer svenskt då vi alla (väl?) hoppas på svenskt deltagande i VM i Sydafrika! Kolla in här och säg vad du skulle välja...

skynda skynda

nu måste jag springa ner och titta till mina kläder i torkskåpet så att de inte är utslängda :S åå önskar att jag hade egen tvättstuga!

Brända köttbullar och brinnande buskar

Idag har jag haft lite sovmorgon, planerat helgens matlagning, handlat, börjat tvätta på fel tvättid och lagat köttbullar.

Kom hem från affären, var sen till min tvättid trodde jag så jag skyndade mig att sätta igång två maskiner. Men jag hade visst tid i morse så nu har jag krockat med några grannar... suck. Steker köttbullar under tiden. En av mina favoriträtter som jag upptäckte under förra GI-vändan, köttbullar med fetaost inuti, broccoli och pesto. That´s it och det är skitgott! Och nyttigt! Lite jobbigare att göra än att plocka de ur frysen, men va sjutton, i mina är det faktiskt kött.

I bakgrunden har jag på sammandraget av rebuplikanernas konvent. Återigen, inte svårt att hålla brandtal inför sina egna. Något som väl USA faktiskt ÄR bäst i världen på.

RSS 2.0